Menu
Your Cart

Aparate de vaslit

Brand: TOORX Model: RWX-AIR-CROSS
APARATUL DE VASLIT RWX AIR CROSS are generator electric integrat- nu este nevoie sa fie conectata la reteaua electrica. Un produs cu caracteristici tehnice de nivel inalt si materiale de calitate. Poate fi utilizatA? si in hoteluri, sali de sport si antrenament. RWX AIR CROSS este un pr..
Brand: TOORX Model: ROWER-SEA
Aparatul de vaslit cu apa ROWER SEAA? face parte din noua gama a produselor fitness TOORX 2018. Este singurul model care are rezistenta pe apa. ROWER-SEA este un model nou care asigura utilizatorului o pregatire la cel mai inalt nivel si o miscare deosebit de linistita. A? Sistemul ..
Brand: FLOW FITNESS Model: FFD20602
Aparatul de vaslit Flow Fitness DWR2500i stabil cu un cadru din otel foarte puternic si rezistenta este controlata de cantitatea de apa din rezervor. Utilizarea aparatelor de vaslit a crescut recent, deoarece tot mai multi oameni apreciaza forma naturala de antrenament...
Brand: KETTLER Model: RO1030-100
Aparatul de vaslit KETTLER REGATTA 300 este ideal pentru un antrenament profesional si obtinerea rezultatelor mult dorite. Designul sau dinamic si caracteristicile acestuia va ofera un confort sport in timpul antrenamentului, avand o pozitie de sedere ridicata. Este un produs ergonom fiind fabricat ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)