Menu
Your Cart

Steppere aerobic

Brand: TOORX Model: AHF-023
Platforma step de la TOORX este perfecta pentru executarea exercitiilor cardio, exercitii de intindere si reabilitare, cat si in exercitii cu greutati.Specificatii Tehnice:Suprafata anti-alunecareReglare pe 2 nivele (10 / 15 cm)Dimensiuni asamblat (L x l x h): 68 x 28 x 10/15 cmCuloare: ne..
Brand: TECHFIT Model: TC97301
Platforma Stepp TECFHIT  va permite sa simulati miscari de tipul urcatul scarilor, mersul pe o panta inclinata si alte forme similare de exercitii cu multe beneficii cardiovasculare. Ofera multe dintre beneficiile unui aparat complex profesional dintr-o sala de gimnastica, si poate fi folo..
Brand: TECHFIT Model: TC97302
Stepper ajustabil marca TECHFIT. Este un accesoriu excelent pentru realizarea exercitiilor de tip Aerobic, FitnessCaracteristici:Greutate maxima suportata: 100 kg3 nivele de inaltime..
Brand: TECHFIT Model: B250
Dimensiune87 cm x 50 cm x 114 cmSistem inertie volanta4.5 KgDotariSuport tableta/ smartphoneValori masurateDistanta, Puls, Calorii, VitezaComputer de antrenamentDaMecanismMagneticTrepte de dificultate8Noul model de Bicicleta fitness TECHFIT B250, este accesibil si dispune de..
Brand: TOORX Model: AHF-003
Platforma Step Active de la TOORX este perfecta pentru executarea exercitiilor cardio, exercitii de intindere si reabilitare, cat si in exercitii cu greutati. Sport: FitnessTip: AerobicNivel pregatire: Incepatori, Intermediari, Avansati, ExpertiSuprafata anti-alunecareMaterial PVCRegl..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)