Menu
Your Cart

Benzi elastice

Brand: KETTLER Model: 7351-570
Banda flexibila poate fi folosita pentru orice tip de antrenament ..
Brand: KETTLER Model: 7351-580
Banda din Latex poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora. Banda este disponibila in doua versiuni de rezistenta, mediu si puternic, un produs indispensabil. 120 x 15 cm.Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de 'Cel mai..
Brand: KETTLER Model: 7351-590
Banda Elastica Latex Strong de la Kettler poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora. Banda este disponibila in doua versiuni de rezistenta, mediu si puternic fiind un accesoriu fitness indispensabil.Dimensiune: 120 ..
Brand: TOORX Model: AHF-007
Banda din Latex de la TOORX poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora.Cu ajutorul benzii din latex se pot realiza atat exercitii indviduale cat si in pereche.Dimensiuni: 120 x 15 cm...
Brand: TOORX Model: AHF-008
Banda din Latex de la TOORX poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora.Cu ajutorul benzii din latex se pot realiza atat exercitii indviduale cat si in pereche.Dimensiuni: 120 x 15 cm..
Benzi de antrenament usoare
Top Brand
Brand: SKLZ Model: APD-PBDLT-04
PRO BANDS LIGHT :  Un mod portabil si dovedit de a construi puterea surperioara si interioara a corpului. Utilizat rezistent pentru a dezvolta si dea creste viteza si acceleratie. Perfect pentru a adauga tensiune la exercitii comune. Disponibilain patru greutati cu diferite grade de tensiuni di..
Brand: TOORX Model: WP-P
DotariPliabila, Ecran LCD,Suprafata de alergare125.0 cm x 44.5 cmViteza maxima6 Km/hPutere maxima motor2.75 CPValori masurateDistanta, Calorii, Viteza, TimpNivel de pregatireIncepatori, Intermediari, Avansati, ExpertiComputer de antrenamentDaGreutate maxima suportata100 KgBanda de alergare WALK..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)