Menu
Your Cart

Biciclete fitness

Brand: EVERFIT Model: WELLY-E
Bicicleta de recuperare/reabilitare electrica  Everfit Welly E- perfecta pentru  exercitii fie pentru brate, fie pentru picioare  ( se poate folosi cu usurinta si asezata pe o masa). Este recomandata pentru reabilitare post-traumatica si fizioterapie. Intensitatea poate fi reglat..
Brand: SCHWINN Model: 100664
Bicicleta Schwinn® IC2i ia tot ce îți place la un antrenament de ciclism în aer liber și îl aduce în confortul  casei tale. IC2i este o bicicleta  inovatore ce vă permite să ajustați nivelurile de rezistență  pentru a simula musculatura, astfel reus..
Brand: SCHWINN Model: 100737
Noua bicicleta Schwinn® IC7 este o bicicletã interioarã de cycling, conceputã pe gusturile unui ciclist. Când vremea neprietenoasa sau un program incarcat va obliga sa faceti antrenamentul în interior, trebuie doar sã urcati pe IC7 pentru o experientã unica. Cu o consolã L..
Brand: TOORX Model: SRX-45S
Bicicleta de spinning TOORX SRX-45S pe langa faptul ca are un design interesant  are si  o structura de otel robusta care ofera antrenamentului dumneavoastra comfort si echilibru.Datorita volantei de 18 de kg, pedalarea se face foarte usor, avand totusi o rezistenta remarcabila si o stabil..
Brand: TOORX Model: SRX-70S
Bicicleta de spinning TOORX SRX-70 pe langa faptul ca are un design interesant  are si  o structura de otel robusta  care ofera antrenamentului dumneavoastra comfort si echilibru. Datorita volantei de 22 de kg, pedalarea se face foarte usor, avand totusi o rezistenta remarca..
Brand: SCHWINN Model: 100754
Bicicleta eliptica Schwinn 510E , este ideala pentru efectuarea exercitiilor usoare dar si intense. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica Schwinn 510E  vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 6 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta..
Brand: SCHWINN14 Model: 100533
Bicicleta eliptica de la Schwinn 570E  este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Aceasta este ideala pentru efectuarea exercitiilor usoare dar si intense. Pe langa raportu..
Brand: FLOW FITNESS Model: FFD19403
Bicicleta eliptica FLOW DCT2500i este aparatul ideal  pentru imbunatatirea rezistentei, fiind un produs de inalta calitate cu conexiune Bluetooth si suport pentru tableta sau telefon.  Bicicleta are o structura puternica de otel care suporta o utilizare intensa si regulata.Specificatii:Sis..
Brand: NAUTILUS Model: 100742
Design Actionare fata cu rampa de pozitie motorizata de 0-11 grade Conectivitate Bluetooth Da Urmarirea performantei Aplicatia Nautilus Trainer  2 / Aplicatia RunSocial Lungimea pasului 508mm Greutatea volantelor Sistem de..
Brand: NAUTILUS Model: 100498
Numar de programe 29 Urmarirea performantei Nautilus Trainer Încarcare USB Da Lungimea pasului (559 mm) de 22 "pe sine duble Ritm cardiac Contact si telemetrie activata (curea în piept inclus) Tip afisaj..
Brand: TOORX Model: ERX-100
Bicicleta eliptica TOORX ERX-100, usor accesibila si cu un design modern si elegant care ofera utilizatorilor programe de antrenament de mare intensitate. Acest produs este foarte folosit  deoarece  nu solicita presiune asupra articulatiilor. TOORX ERX-100 poate fi folosit pentru..
Brand: TOORX Model: ERX-3000
Bicicleta eliptica TOORX ERX-3000, usor accesibila si cu un design modern si elegant care ofera utilizatorilor programe de antrenament de mare intensitate.Are o structura foarte rezistenta, tocmai de aceea are si un nivel ridicat de stabilitate.Date tehnice:Ergometru cu sistem de franare magnetic cu..
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)