Menu
Your Cart

Biciclete fitness

Brand: NAUTILUS Model: 100549
Numar de programe 29 Programe de antrenament Programe Nautilus precum intervale, provocari, gestionarea greutatii, personalizat si antrenament de ritm cardiac Conectivitate Bluetooth Da Profiluri utilizatori 4 Urmarirea performant..
Brand: TOORX Model: SRX-50S
TOORX vine in intampinarea pasionatilor de sport cu noul model de bicicleta pentru spinning TOORX SRX50. Cu un design modern, o structura rezistenta care suporta pana la 125 , un calculator de antrenament, bicicleta TOORX SRX50 este indeala chiar si celor mai performanti sportivi. Date TehniceTra..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-E
Bicicleta de recuperare/reabilitare electrica  Everfit Welly E- perfecta pentru  exercitii fie pentru brate, fie pentru picioare  ( se poate folosi cu usurinta si asezata pe o masa). Este recomandata pentru reabilitare post-traumatica si fizioterapie. Intensitatea poate fi reglat..
Brand: SCHWINN Model: 100664
Bicicleta Schwinn® IC2i ia tot ce îți place la un antrenament de ciclism în aer liber și îl aduce în confortul  casei tale. IC2i este o bicicleta  inovatore ce vă permite să ajustați nivelurile de rezistență  pentru a simula musculatura, astfel reus..
Brand: TOORX Model: SRX-45S
Bicicleta de spinning TOORX SRX-45S pe langa faptul ca are un design interesant  are si  o structura de otel robusta care ofera antrenamentului dumneavoastra comfort si echilibru.Datorita volantei de 18 de kg, pedalarea se face foarte usor, avand totusi o rezistenta remarcabila si o stabil..
Brand: TOORX Model: SRX-70S
Bicicleta de spinning TOORX SRX-70 pe langa faptul ca are un design interesant  are si  o structura de otel robusta  care ofera antrenamentului dumneavoastra comfort si echilibru. Datorita volantei de 22 de kg, pedalarea se face foarte usor, avand totusi o rezistenta remarca..
Brand: TOORX Model: SRX-SPEED-MAG
Bicicleta de spinning TOORX SRX-SPEED-MAG este potrivita pentru antrenamente de mare intensitate, datorita volantei de 20 Kg, bicicleta garanteaza o fluiditate unica. Structura acesteia este realizata din otel gros, acoperit cu vopsea cu pulbere de inalta rezistenta. Date te..
Brand: SCHWINN Model: 100754
Bicicleta eliptica Schwinn 510E , este ideala pentru efectuarea exercitiilor usoare dar si intense. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica Schwinn 510E  vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 6 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta..
Brand: SCHWINN14 Model: 100533
Bicicleta eliptica de la Schwinn 570E  este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Aceasta este ideala pentru efectuarea exercitiilor usoare dar si intense. Pe langa raportu..
Brand: NAUTILUS Model: 100742
Design Actionare fata cu rampa de pozitie motorizata de 0-11 grade Conectivitate Bluetooth Da Urmarirea performantei Aplicatia Nautilus Trainer  2 / Aplicatia RunSocial Lungimea pasului 508mm Greutatea volantelor Sistem de..
Brand: NAUTILUS Model: 100498
Numar de programe 29 Urmarirea performantei Nautilus Trainer Încarcare USB Da Lungimea pasului (559 mm) de 22 "pe sine duble Ritm cardiac Contact si telemetrie activata (curea în piept inclus) Tip afisaj..
Brand: TOORX Model: ERX-100
Bicicleta eliptica TOORX ERX-100, usor accesibila si cu un design modern si elegant care ofera utilizatorilor programe de antrenament de mare intensitate. Acest produs este foarte folosit  deoarece  nu solicita presiune asupra articulatiilor. TOORX ERX-100 poate fi folosit pentru..
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)