Menu
Your Cart

Biciclete exercitii

Brand: SCHWINN Model: 100529
Bicicleta fitness, pentru exercitii SCHWINN 570U Upright va permite sa va bucurati de antrenamente in conditii de siguranta. O bicicleta foarte confortabila cu care atrenamentul ti se va parea floare la ureche! Are un design realizat cu materiale de cea mai buna calitate si rezistenta, special ..
Brand: SCHWINN Model: 100324
Pentru exercitiile de cardio intens, Airdyne® AD6i este dotat cu tehnologia care va permite sa controlati intensitatea antrenamentului. Bicicleta fitness este dotata cu caracteristici special concepute pentru a va tine la curent cu toate rezultatele antrenamentelor si a datelor biometrice.Pedalel..
Brand: SCHWINN14 Model: 100475
Bicicleta Schwinn® Airdyne® AD8 combinã cele mai noi tehnologii de rezistentã la aer cu durabilitatea si performantã de neegalat, permitându-vã sã vã atingeti potentialul maxim în confortul propriei case. Indiferent dacã îl folositi pentru a aduce antrenamentele H..
Brand: TOORX Model: BRX-EASY
Bicicleta de fitness pentru exercitii de la TOORX BRX EASY- Are un design modern, fiind potrivit pentru utilizarea intensa in confortul casei dumneavoastra;- Datorita volantei de 8 kg , pedalarea se face foarte usor si fluid. Saua este confortabila, potrivita tuturor tipurilor de utilizatori.Specifi..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)