Menu
Your Cart

Tenis de masa

Brand: GARLANDO Model: 2C4-119
DENUMIRE PRODUS: -Set mingii de tenis de masaMEteor pentru antrenament - 6 x minge de tenis de masa - Ambalate in cutie de carton - Mingii tenis de masa Omologate ITTF - Calitate: 3*..
Brand: GARLANDO Model: 2C4-144
Setul contine plasa si suportul acesteia, potrivite pentru orice tip de model...
Brand: Sponeta Model: 206.7410/L
Masa de tenis Sponeta este realizata din materiale de inalta calitate, pentru utilizarea exterioara, dar si interioara. Ideala pentru activitati de recreere sau petrecerea timpului liber alaturi de familie.Specificatii:Recomandata pentru exteriorPlaca melaminta 0,5 cmProfil rama 36mm, gata asamblatC..
Brand: Sponeta Model: 199.120
Paleta Sponeta Junior pentru tenis de masa este accesoriul esential pentru un meci reusit, acest sport bazandu-se pe precizie, concentrare si mai ales timpul de reactie. Calitate unei palete pentru tenisul de masa te ajuta sa iti imbunatatesti performantele.Sponeta inregistreaza o activita..
Brand: Sponeta Model: 199.031
Mingea pentru jocul de ping pong este un accesoriul important in desfasurarea jocului. Sponeta inregistreaza o activitate pe piata de peste 60 ani, iar astazi este unul dintre cei mai mari producatori de mese de tenis si accesorii din lume. Acestia au o gama variata, avand in portofoliu de..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)