Menu
Your Cart

Jucarii Exterior

Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 970215
Placa de apa pentru copii DONIC SCHILDKROT este special creata pentru zilele calduroase  in care copilul tau doreste sa se distreze la maxim! Este creata din materiale de inalta calitate- interiorul din spuma EPS acoperit cu nylon cu model de grafitti. Este inclusa cureaua de pri..
Brand: KETTLER Model: 0T04015-0085
- Cadru tubular din otel acoperit cu acrilic rezistent la zgarieturi.- Butuc cu roti de 10" si anvelope sintetice- Sa ajustabila pe inaltime 33-43 cm- Protectie ghidon - Instalare usoara..
Brand: KETTLER Model: 0T03025-0020
- Cadru tubular din oA?Â?el de inalta calitate, acoperit cu poliester rezistent la zgA?Â?rieturi- Unghi virare redus pentru protectie- Protectie datorita centrului de greutate jos- Scaun cu spatar A?®nalt  - Cos nisip rabatabil si cu sistem blocare- Ti..
Brand: KETTLER Model: 0T03025-0030
- Cadru tubular din otel de inalta calitate, acoperit cu poliester rezistent la zgarieturi- Unghi virare redus pentru protectie- Protectie datorita centrului de greutate jos- Scaun cu spatar inalt  - Cos nisip rabatabil si cu sistem blocare- Tija  cu regl..
Brand: LA SPORTS Model: 13911
DENUMIRE PRODUS: - Trotineta L.A. Sport " Glider Girl 15 " - Trotineta pliabila cu 2 roti - Cadru din aluminiu si otel - Ghidon ajustabil - Manere pliabile, din spuma moale care asigura protectie termica - Baza de sustinere aderenta, antialunecare - Dimensiune platforma: 340x95mm - Diametru roti: 12..
Brand: KETTLER Model: 0T07015-0010
- Cadru acoperit cu poliester rezistent la zgarieturi- Ghidon ajustabil pe inaltime - in 5 trepte - cu element reflectorizant- Unghi de virare redus pentru protectie- Roti silentioase- Roata fata mare si cele doua roti spate asigura stabilitate si ofera siguranta pentru copii - Placa antiderapa..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)