Menu
Your Cart

TOORX

Brand: TOORX Model: ROWER-COMPACT
Aparatul de vaslit A? TOORX Rower Compact are dimensiuni compacte ideale pentru antrenamente de interior si de intensitate medie joasa. Structura este A? foarte compacta, oferindu-vaA? A? posibilitatea sa il depozitati A? intr-un spatiu mic. Date tehnice: ..
Brand: TOORX Model: WBX-70
Aparat multifunctional TOORX WBX-70,  Proiectat ataAt pentru incepatori cat si  pentru profesionisti. Dimensiuni (L x I xl): 133,5 x 98,5 x 220 cmPoate fi folosit in diferite moduri datorita barei sale de tractiune si suportului sauIdeal pentru intarirea muschilor si perfect ..
Brand: TOORX Model: WBX-20
Banca multifunctionala TOORX WBX-20 este un produs nou, versatil cu un design robust pentru un antrenament pe masura. Banca este captusita cu tapiterie pentru un plus de confort.Date tehnice:Greutatea maximã a structurii (utilizator + greutãti încãrcate) 100 KgSa cãptusitã cu ..
Brand: TOORX Model: WBX-2000
Banca de antrenament WBX-2000 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-2200
Banca de antrenament WBX-2200 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-2400
Banca de antrenament WBX-2400 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-100
Banca de antrenament semi-profesionala WBX-100 special create pentru antrenamente profesionale intense, echipata cu o structura robusta si versatila, care suporta o sarcina maxima de 320 kg, potrivita pentru multe tipuri de antrenamente.Poate fi utilizata si in hoteluri, sali de sport si antren..
Brand: TOORX Model: WBX-85
Banca de antrenament WBX-85 special creata pentru antrenament in confortul casei tale. Banca WBX-85 de la TOORX are o structura tubulara din otel armat, foarte rezistent la orice tip de exercitii. Este ideala pentru intarirea musculaturii si ofera un plus de confort in timpu..
Brand: TOORX Model: WBX-250
Banca pentru antrenament profesionala WBX-250 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.D..
Brand: TOORX Model: TRX-3000
Banda de alergare TOORX TRX 3000 cu motor de 4 CP (putere continua) si viteza maxima de 22 km/h.TRX 3000 reprezinta varful de gama al benzilor de alergare TOORX fiind cel mai performant model.Date TehniceMotor: 4 CP (putere continua)/ 7 CP (putere maxima) ? garantie 5 aniViteza: 1.0 ?..
Brand: TOORX Model: CITY-COMPACT-B
Banda de alergare CITY COMPACT TOORX este echipata cu sistem de amortizare pe 6 elastomeri si este proiectata cu ajutorul unor elemente de ultima generatie care va vor conferi un plus de confort si veti reusi sa va atingeti toate obiectivele fitness.Calculatorul de antrenament este de..
Brand: TOORX Model: TRX-100
Banda de alergare TOORX TRX-100 este creata exlusiv pentru a satisface cerintele chiar si celor mai exigenti utilizatori. TRX-100 dispune de caracteristici high-tech si de o calitate superioara a materialelor folosite, plus un design rafinat si elegant. Banda de alergare TOORX TRX-100..
Afişare 1 - 12 din 108 (9 pagini)