Menu
Your Cart

TOORX

Brand: TOORX Model: RWX-AIR-CROSS
APARATUL DE VASLIT RWX AIR CROSS are generator electric integrat- nu este nevoie sa fie conectata la reteaua electrica. Un produs cu caracteristici tehnice de nivel inalt si materiale de calitate. Poate fi utilizatA? si in hoteluri, sali de sport si antrenament. RWX AIR CROSS este un pr..
Brand: TOORX Model: ROWER-SEA
Aparatul de vaslit cu apa ROWER SEAA? face parte din noua gama a produselor fitness TOORX 2018. Este singurul model care are rezistenta pe apa. ROWER-SEA este un model nou care asigura utilizatorului o pregatire la cel mai inalt nivel si o miscare deosebit de linistita. A? Sistemul ..
Brand: TOORX Model: MSX-3000
Aparatul multifunctional semi-profesional MSX-3000 face parte din gama noua de la TOORX.Datorita  blocului central multiplu de prindere care este  combinat cu un sistem de cablu cu scripeti  face ca aparatul MSX-3000 sa fie unul dintre cele mai versatile aparate in acest moment avand ..
Brand: TOORX Model: MSX-70
Toorx MSX 70 este un sistem multifunctional cu un design robust si de inalta performanta. Structura tubulara din otel armat este de  50x70 mm, cu o dubla acoperire cu pulbere epoxidica, rezistenta la zgarieturi.Toorx MSX 70 este un aparat compact si reprezinta cea mai buna alegere pen..
Brand: TOORX Model: MSX-90
Toorx MSX 90 este un sistem multifunctional cu un design robust si de inalta performanta. Structura tubulara din otel armat este, cu o dubla acoperire cu pulbere epoxidica, rezistenta la zgarieturi.Toorx MSX 90 este un aparat compact si reprezinta cea mai buna alegere pentru antrenamentul tuturor gr..
Brand: TOORX Model: WBX-70
Aparat multifunctional TOORX WBX-70,  Proiectat ataAt pentru incepatori cat si  pentru profesionisti. Dimensiuni (L x I xl): 133,5 x 98,5 x 220 cmPoate fi folosit in diferite moduri datorita barei sale de tractiune si suportului sauIdeal pentru intarirea muschilor si perfect ..
Brand: TOORX Model: WBX-20
Banca multifunctionala TOORX WBX-20 este un produs nou, versatil cu un design robust pentru un antrenament pe masura. Banca este captusita cu tapiterie pentru un plus de confort.Date tehnice:Greutatea maximã a structurii (utilizator + greutãti încãrcate) 100 KgSa cãptusitã cu ..
Brand: TOORX Model: WBX-2000
Banca de antrenament WBX-2000 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-2200
Banca de antrenament WBX-2200 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-2400
Banca de antrenament WBX-2400 face parte din noua gama a aparatelor profesionale de la TOORX. Este un echipament profesional proiectat si construit special pentru a satisface nevoile de intensitate ridicata, cum ar fi sali de sport, centre de fitness, hoteluri si asociatii sportive.Date tehnice:Stru..
Brand: TOORX Model: WBX-100
Banca de antrenament semi-profesionala WBX-100 special create pentru antrenamente profesionale intense, echipata cu o structura robusta si versatila, care suporta o sarcina maxima de 320 kg, potrivita pentru multe tipuri de antrenamente.Poate fi utilizata si in hoteluri, sali de sport si antren..
Brand: TOORX Model: WBX-85
Banca de antrenament WBX-85 special creata pentru antrenament in confortul casei tale. Banca WBX-85 de la TOORX are o structura tubulara din otel armat, foarte rezistent la orice tip de exercitii. Este ideala pentru intarirea musculaturii si ofera un plus de confort in timpu..
Afişare 1 - 12 din 134 (12 pagini)