Menu
Your Cart

KETTLER

Brand: KETTLER Model: 7707-780
Perna picioare ergonomica cu inaltime ajustabila cu rabatare automata (45-180 grade) pentru pozitii de antrenament pe diagonala sau orizontala;Suport odihnire picioare cu suprafata anti-alunecare;Structura masiva din otel ce poate fi pliata pentru economisire spatiu;Dimensiuni pliat  (L / W / H..
Brand: KETTLER Model: 7351-570
Banda flexibila poate fi folosita pentru orice tip de antrenament ..
Brand: KETTLER Model: 7351-580
Banda din Latex poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora. Banda este disponibila in doua versiuni de rezistenta, mediu si puternic, un produs indispensabil. 120 x 15 cm.Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de 'Cel mai..
Brand: KETTLER Model: 7351-590
Banda Elastica Latex Strong de la Kettler poate fi folosita pentru a stabiliza fiecare muschi - pentru ambele parti ale corpului, superioara si inferiora. Banda este disponibila in doua versiuni de rezistenta, mediu si puternic fiind un accesoriu fitness indispensabil.Dimensiune: 120 ..
Brand: KETTLER Model: 7361-600
Coarda elastica de 150 cm lungime permite efectuarea exercitiilor de antrenament in directii multiple; Coarda se poate atasa de bara in mai multe feluri, permitand o gama vasta de exercitii; Contine o ancora ce se poate atasa de usa pentru o varietate mai mare de exercutii...
Brand: KETTLER Model: 7371-515
Dimensiunea interioara a cadrului usii ar trebui sa fie de cel putin 78 cm si maxim 92 cmBara este reglabila în 3 pozitii si potrivita pentru ramele usii de 15-21 cmNu este necesara montarea pe cadrul usiiOfera variate moduri de prindere pentru eficienta si versatilitate in cadrul antrenamentului..
Brand: KETTLER Model: 7350-001
Antrenamentul cu batonul oscilant imbunatateste concentrarea si coordonarea muschilor, detensionand spatele si toate zonele cu probleme. Dimensiune: 154 cmCuloare: Verde..
Brand: KETTLER Model: 0T04050-5030
A?�ncadrare comfortabilA?� scA?�zutA?� cu bord de rulare pentru o trecere A?®n siguranA?�A?� A?�i o trecere A?®n jos Scaun ergonomic, dezvoltat de fizioterapeuA?�i pentru copii Scaun reglabil, A?®nA?�lA?�ime reglabilA?� A?®ntre ..
Brand: KETTLER Model: 0T04040-0030
-FA?�rA?� pedale - este acA?�ionat prin A?®mpingerea cu picioarele-ConstrucA?�ie metalicA?� cu acoperire poliester rezistent la zgA?�rieturi-RulmenA?�i cu bile-RoA?�i de 12,5 inch cu anvelope pneumatice-Scaun ergonomic, dezvoltat de fizioterapeuA?�i pentru ..
Brand: KETTLER Model: 8882-000
 Designul modern si impresionant al KETTQUAD, precum si structura metalica acoperita cu poliester,rezistenta la zgarieturi, ofera o libertate de miscare fantastica. Culorile contemporane, sa sport ajustabila si rotile pneumatice cu amprenta off-road iti atrag imediat atentia. Cutia de viteza in..
Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)