Menu
Your Cart

DONIC SCHILDKROT

Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 970215
Placa de apa pentru copii DONIC SCHILDKROT este special creata pentru zilele calduroase  in care copilul tau doreste sa se distreze la maxim! Este creata din materiale de inalta calitate- interiorul din spuma EPS acoperit cu nylon cu model de grafitti. Este inclusa cureaua de pri..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 970115
Set Street Rachet pentru copii DONIC SCHILDKROT se poate juca atat pe un teren sintetic cat si pe plaja!Setul contine:2 rachete2 bile/ mingi3 bucati de creta pentru a desena terenul de joc Rucsac pentru transport - pentru un transport mai usor Specificatii:Culoare negruMaterial: lemn,..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 752575
Un joc bun si calificat depinde de calitatea cauciucului si a buretelui. Sistemul unic Schildkröt QRC (Quick Rubber Change) permite schimbarea si actualizarea tampoanelor in cateva secunde. Pur si simplu indepartati tampoanele vechi si lipiti tampoanele noi.Donic se bucura de o r..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 758212
SPECIFICATII:20% grafitCauciuc Champion-QRC 1,9 mm In ambalaje noi din carton de inalta calitateManer concavTip de jucător: Allround +Cod EAN 4000885582123Greutate neta produs: 194 grGreutate bruta produs: 242 grDimensiune produs: 28 cm x 15,3 cm x 3 cm ( L x l x H )..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 705241
„Legends 400 FSC” este o paleta de baza de buna calitate pentru sporturi de agrement si scolare. Aceasta paleta este echipata cu un strat destul de neted, care este aprobat de ITTF. Buretele de 1,6 mm grosime situat intre cauciuc si lemn asigura puterea necesa..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 724416
„Legends 600 FSC” de la Donic-Schildkröt este o paleta convingătoare din seria Legends. Acest model este o alegere buna pentru uz recreativ, precum si pentru sporturile scolare. Legends 600 FSC ofera ambitiosului sportiv amator si jucatorului obisnuit de hobby o paleta de te..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 754425
Paleta pentru tenisul de masa DONIC este un liliac de nivel 800 fabricat din lemn FSC® pentru tehnici avansate de joc cu rotire si viteza foarte bune.Manerul Ergo se potriveste perfect din punct de vedere anatomic cu mana. Forma rotunjita a piesei Ergo evita presiu..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 728451
Paleta Liliac de tenis de masa "Persson 500" de la Donic este potrivit pentru utilizare in timpul liber si pentru sporturi scolare. Racheta are o forma de prindere anatomică si are o suprafata de jad aprobata de ITTF cu cosuri in interior (suprafata neteda). Buretele de 1,6 ..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 714402
„Sensation 500 ASG” de la Donic-Schildkröt este o paleta de tenis de masa cu un finisaj de foarte buna calitate, care este echipata cu „Anti Shock Grip” (ASG) antiderapant. Husa moale si foarte durabila din spuma absoarbe transpiratia si asigura o aderenta excelenta si mai mult confor..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 715041
Paleta Liliac de tenis de masa "Top Team 400" de la Donic este potrivit pentru utilizare in timpul liber si pentru sporturi scolare. Racheta are o forma de prindere anatomică si are o suprafațta de jad aprobata de ITTF cu cosuri in interior (suprafata neteda). Sub suprafata ..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 754882
„Waldner 800” de la Donic-Schildkröt a fost dezvoltat in Germania si este o racheta de calitate superioara pentru jucatorii ambitiosi de agrement si jocurile obisnuite de hobby. Bazata pe lemnul „Tactik” de inalta calitate, aceasta paleta este echipata cu tehnologia „Maner ERGO” adapt..
Brand: DONIC SCHILDKROT Model: 608511
Minge de tenis de masă ELITE 1 * din plastic pentru jocuri avansate de agrement și antrenament intensiv. 3 bile albe într-o cutie. Din iulie 2014, bilele clasice de celuloid au fost înlocuite cu noile bile de plastic la turneele ITTF și apoi treptat în majoritatea ligilor de rang înalt. Bi..
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)