Menu
Your Cart

SKLZ

Accesoriu Antrenament Baschet Square Up
Top Brand
Brand: SKLZ Model: SQUP-000-04
Ajuta la vizualizarea alinierii si rotarii corecte a mingii.A? A?�A?� Incurajeaza plasarea corecta a mainii in timpul aruncarii.A? A?�A?� Ofera jucatorului un feedback vizual instantaneu.A? A?�A?� Se monteaza pe mingea de baschet rapid si usor.A? A..
AccuStick
Top Brand
Brand: SKLZ Model: ACST-001
AccuStick este ideal pentru fiecare regim de post sau pre-antrenament. Curbe, colturi si puncte au fost proiectate special pentru masajul muschilor si eliberarea presiunii din orice punct de pe corpul tau. Design-ul usor, dar durabil il face usor de transportat...
Barrel roller firm
Top Brand
Brand: SKLZ Model: SK6800140
Utilizati inainte si dupa antrenament pentru stretchings pentru consolidarea, cresterea flexibilitatii muschilor..
Barrel roller soft
Top Brand
Brand: SKLZ Model: APD-BR2SFT-02
Utilizati inainte si dupa antrenament pentru consolidarea si cresterea flexibilitatii muschilor...
Baton masaj rulant SKLZ
Top Brand
Brand: SKLZ Model: APD-MSGBR-04
Batonul de masaj ofera terapie de eliberare pentru a scapa de contracturi musculare si ajuta la ameliorarea durerilor musculare.Caracteristici: 50,8 cm suprafata de rulareA se utiliza inainte si dupa antrenament pentru a creste fluxul de sange si si de a accelera recuperarea musculara...
Benzi de antrenament usoare
Top Brand
Brand: SKLZ Model: APD-PBDLT-04
PRO BANDS LIGHT :  Un mod portabil si dovedit de a construi puterea surperioara si interioara a corpului. Utilizat rezistent pentru a dezvolta si dea creste viteza si acceleratie. Perfect pentru a adauga tensiune la exercitii comune. Disponibilain patru greutati cu diferite grade de tensiuni di..
Bete- dribling baschet
Top Brand
Brand: SKLZ Model: DRBSTX-000
Imbunatateste-ti pozitia mainii si viteza cu mingea, utilizand betele de dribling. Obtii un raspuns imediat al miscarilor, al mimicii pe teren in fara adversarilor. Brate usor ajustabile ofera o varietate larga de exercitii pentru controlul mingii, viteza in dribling si agilitate..
Coarda de sarit
Top Brand
Brand: SKLZ Model: JROP-001
Antreneaza viteza, rapiditatea si rezistenta cu aceasta coarda de sarit rezistenta. Cu niste ? manere captusite, un centru de montat pivotant, coarda de sarit este cea simpla abordare pentru a obtine rezultate..
Core Push-Up
Top Brand
Brand: SKLZ Model: SK6800098
Marste intensitatea flotarilor si a exercitiilor de izometrie si maximizeaza-ti forta trenului superior cu Core Pushup. Combinarea platformei de otel cu mingea de echilibru creaza o suprafata instabila, ideala pentru o gama foarte larga de exercitii. Pe placa de otel sunt ilustrate 7 exercitii dezvo..
D-Man Basketball
Top Brand
Brand: SKLZ Model: DMBK-000-02
D-man, manechinul defensiv cu mainile ridicate, este partenerul perfect de antrenament. Invata sa arunci peste blocaj si sa pasezi pe langa aparator. Utilizati mai o combinatie de manechine D-Man pentru a exersa driblingul, patrunderea sau pozitionarea in fata apararii. D-Man este ideal atat pentru ..
Echipament Antrenament de Mobilitate Slidez
Top Brand
Brand: SKLZ Model: SLDS-001
Slidez :   Se pot folosi oriunde, materialul aluneca lin pe orice suprafata Te ajuta sa-ti maresti forta de baza si flexibilitatea Suprafata mare anti-alunecare cu benzi de rulare ergometrice  Clips de fixare inclus ...
Echipament de antrenament pentru precizia aruncarii si recuperare Rain Maker
Top Brand
Brand: SKLZ Model: NSK000012
Rain-Maker iti imbunatateste tehnica aruncarii la cos si precizia, micsorand diametrul inelului de la 45 de cm la 38 de cm. Tinta mai mica forteaza sportivul sa caute centrul inelului atunci cand arunca si sa arunce cu bolta. Produsul include un dispozitiv de blocare a inelului pentru antrenamentele..
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)