Menu
Your Cart

EVERFIT

Brand: EVERFIT Model: AB-FORCE
Aparatul pentru abdomene multifunctional AB GENERATOR AB FORCE de la Everfit antreneaza eficient muschii spatelui, bratele, soldurile, muschii abdominali, picioarele si fesele.Prevazut cu perne din spuma pentru sustinerea bratelor si a genunchilor, antrenamentul de tonifiere si e..
Brand: EVERFIT Model: TFK-155-SLIM
Date TehniceMotor: 1.75 / 2.75 maxViteza: 0.8-14 in trepte de 0.1 kmInclinare: manuala  pe 3 niveleSuprafata alergare: 122x40  grosime covor alergare 1.6 Programe: 1 manual, 12 presetate, test BodyFatSarcina maxima utilizator: 100 Sistem absortie socuri: 8 perne pentru amortizareDiametr..
Brand: EVERFIT Model: TFK-355-SLIM
Banda de alergare EVERFIT TFK 355 SLIM, este o banda compacta care atunci ca este pliata nu are o inaltime mai mare de 26 cm!Date Tehnice:Motor: 1.75 CP / 2.75 CP maxViteza: 0.8-14 km/h in trepte de 0.1 kmInclinare: manuala ? pe 3 niveleSuprafata alergare: 42x127 cm ? grosime cov..
Brand: EVERFIT Model: TFK-200
Vremea de afara nu este favorabila si nu ai cum sa iesi la alergat pentru ati face antrenamentul?Banda de alergare EVERFIT TFK 200 este solutia ideala pentru domiciliu tau, mai ales ca are un motor puternic de maxim 2.75, structura rezistenta, o suprafata de alergare de 41x123 cm si este pliabila, o..
Brand: EVERFIT Model: TFK-SLIM-MAG
Ideala pentru mers dar si pentru alergat, banda magnetica EVERFIT TFK SLIM MAG are o volanta de 6 , suporta maxim 100 si este usor de depozitat, ocupand foarte putin spatiu. Date tehnice:Display: LCDDimensiuni: 1190 x 620 x 1250 Greutatea maxim admisa: 100 Sistem de franare: magnetic8 trepte de in..
Brand: EVERFIT Model: BFK-300
Bicicleta eliptica EVERFIT BFK 300 este ideala pentru utilizatori de toate varstele. BFK 300 are sistem de franare magnetica cu 8 nivele de rezistenta, volanta de 4 si afisaj electronic cu 6 functii. Bicicleta de exercitii de la EVERFIT este echipata cu sa si ghidon ajustabil, pe..
Brand: EVERFIT Model: BFK-500
Bicicleta magnetica  de exercitii Everfit BFK 500 este echipata cu sa si ghidon ajustabil, pedale cu curea, fiind excelenta pentru o utilizare casnica. Date tehnice: Sistem de franare: magnetic- 8 pozitii Greutate Volanta: 5 kgGreutate maxima utilizator:100 kgDetectarea puls..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-E
Bicicleta de recuperare/reabilitare electrica  Everfit Welly E- perfecta pentru  exercitii fie pentru brate, fie pentru picioare  ( se poate folosi cu usurinta si asezata pe o masa). Este recomandata pentru reabilitare post-traumatica si fizioterapie. Intensitatea poate fi reglat..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-E COMBI
WELLY-E COMBI este perfect in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan. Potrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumatica. Date tehnice: Computer: numar rotatii totale / timp / calorii / scanare / viteza. 5 programe preseta..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-M
Puteti utiliza bicicleta EVERFIT  WELLY M pentru exercitii de recuperare post-traumatica si fizioterapie. Ajustarea manuala a efortului este reglabilia. Pedalele au un design ergonomic si se pot folosi foarte usor si pentru maini dar si pentru picioare. Calculatorul ofera informatii cu..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-S COMBI
WELLY-S COMBI este perfect in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan. Potrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumatica. Date tehnice: Calculator: Informatii despre timp, calorii, numarul de rotatii/ minute, numarul total ..
Brand: EVERFIT Model: TFK-110-MAG
Banda de alergare TFK-110-MAG de la Everfit, este aparatul perfect pentru utilizatorii care nu detin foarte mult spatiu in locuinta proprie si doresc sa il economiseasca. Banda este pliabila si beneficiaza de roti de transport, fiind mai usor de depozitat si de mutat in momentele in care n..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)