Menu
Your Cart

EVERFIT

Brand: EVERFIT Model: AB-FORCE
Aparatul pentru abdomene multifunctional AB GENERATOR AB FORCE de la Everfit antreneaza eficient muschii spatelui, bratele, soldurile, muschii abdominali, picioarele si fesele.Prevazut cu perne din spuma pentru sustinerea bratelor si a genunchilor, antrenamentul de tonifiere si e..
Brand: EVERFIT Model: TFK-355-SLIM
Banda de alergare EVERFIT TFK 355 SLIM, este o banda compacta care atunci ca este pliata nu are o inaltime mai mare de 26 cm!Date Tehnice:Motor: 1.75 CP / 2.75 CP maxViteza: 0.8-14 km/h in trepte de 0.1 kmInclinare: manuala ? pe 3 niveleSuprafata alergare: 42x127 cm ? grosime cov..
Brand: EVERFIT Model: TFK-200
Vremea de afara nu este favorabila si nu ai cum sa iesi la alergat pentru ati face antrenamentul?Banda de alergare EVERFIT TFK 200 este solutia ideala pentru domiciliu tau, mai ales ca are un motor puternic de maxim 2.75, structura rezistenta, o suprafata de alergare de 41x123 cm si este pliabila, o..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-E
Bicicleta de recuperare/reabilitare electrica  Everfit Welly E- perfecta pentru  exercitii fie pentru brate, fie pentru picioare  ( se poate folosi cu usurinta si asezata pe o masa). Este recomandata pentru reabilitare post-traumatica si fizioterapie. Intensitatea poate fi reglat..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-M
Puteti utiliza bicicleta EVERFIT  WELLY M pentru exercitii de recuperare post-traumatica si fizioterapie. Ajustarea manuala a efortului este reglabilia. Pedalele au un design ergonomic si se pot folosi foarte usor si pentru maini dar si pentru picioare. Calculatorul ofera informatii cu..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-S COMBI
WELLY-S COMBI este perfect in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan. Potrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumatica. Date tehnice: Calculator: Informatii despre timp, calorii, numarul de rotatii/ minute, numarul total ..
Brand: EVERFIT Model: WELLY-E PLUS
CuloareAlbNivel de pregatireIncepatori, Intermediari, AvansatiGreutate maxima suportata100 kgWELLY-E COMBI este perfect in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan.Potrivit pentru reabilitarea si fizioterapia post-traumatica.Date tehniceCo..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)